23/05/2024

La Junta de Govern Local ha aprovat hui les bases de la convocatòria que ha realitzat l’Ajuntament per a seleccionar qui realitzarà la campanya gràfica de les Falles de València de l’any 2025. Este treball, que inclou la creativitat i la seua adaptació a diferents formats, s’adjudicarà per un import de 6.050 euros.

Segons estes bases, podran presentar-se a la convocatòria professionals, estudis de disseny o d’il·lustració, agències de publicitat o empreses del sector, amb personalitat jurídica, així com una unió temporal d’empreses. Les candidatures hauran d’incloure un dossier de treballs així com el currículum o l’acreditació professional dels candidats i candidates. I la forma de presentació d’esta informació es durà a terme en la seu electrònica de l’Ajuntament, amb l’assumpte “Anomenada a projecte imatge Falles 2025”.

La convocatòria, impulsada amb el suport de l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana (ADCV), l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV) i l’Associació d’Empreses de Comunicació Publicitària de la Comunitat Valenciana (COMUNITAD), especifica que el comité de selecció avaluarà l’experiència en projectes semblants, la qualitat dels treballs, l’originalitat i la creativitat d’estos.

Finalment, l’Ajuntament assignarà els citats 6.050,00 euros per a la creativitat de la campanya gràfica i les seues diferents adaptacions per a, per exemple, els cartells que s’instal·len en el mobiliari urbà, o les capçaleres de les xarxes socials, amb càrrec al Pressupost de 2024. Si bé, es podran realitzar adaptacions addicionals a càrrec dels Comptes Municipals del 2025, amb un límit d’11.979,00 euros.

A la convocatòria per al disseny gràfic de les Falles de l’any 2024 es van presentar 35 candidatures, i el comité de selecció va adjudicar este treball a l’estudi de disseny valencià Juárez Casanova.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.