21/06/2024

El projecte presentat per José Gallego “Anem de cap” ha aconseguit proclamar-se guanyador i convertir-se en la falla infantil municipal de 2025. Així ho ha decidit esta vesprada el comité de selecció, reunit a la sala de comissions informatives de l’ajuntament sota la presidència del regidor de Falles, Santiago Ballester.

El jurat qualificador ha comptat amb la presència també de la delegada Mónica Gil, com a vicepresidenta. Quant als vocals designats pels grups municipals, han participat, per part del grup Popular, Fernando Manjón, Xelo Salavert i Mario Pérez. El grup municipal Socialista va cedir el seu vot al Gremi d’Artistes Fallers de València, en el nom dels quals ha assistit l’artista urbana Julieta XLF. El grup municipal Vox ha triat a María González Bernad com a vocal. No hi ha hagut cap vocal designat pel grup Compromís, ja que va manifestar la seua renúncia a participar en el procés. Finalment, ha exercit de secretària la cap del Servici de Festes i Tradicions, de la secció de Falles; i, en representació de la Junta Central Fallera, el seu secretari general, Nicolás Garcés.

La convocatòria per a 2025 va registrar la presentació de dos projectes per a realitzar la falla infantil municipal: la proposta que ha resultat finalment guanyadora, presentada per José Gallego; i la de Ceballos i Sanabria, que ha sigut desestimada pel jurat que, no obstant això, ha destacat el seu notable valor plàstic i creatiu, i ha agraït la labor.

El comité de selecció de la falla gran municipal per a 2025 es reunirà demà, dimarts 21 de maig, per a triar el projecte guanyador que plantarà el monument les pròximes Falles.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.