23/05/2024

L’alcaldessa de València, María José Catalá, en les seues paraules en l’acte de la Crida de les Falles 2024, ha agraït als milers de fallers i falleres congregats als peus de les torres de Serrans “el respecte, la solidaritat i el consol, demostrats en un dels moments més delicats que ha viscut la ciutat”.

“Gràcies per eixe riu desbordant de germanor i humanitat, gràcies de cor”, ha expressat Catalá, en els instants previs a que l’alcaldessa lliurara les claus de la ciutat a les falleres majors de València, María Estela Arlandis i Marina García.

“Heu demostrat al món sencer que les Falles, a banda de ser la millor festa del món, son també el major exèrcit de solidaritat”, ha destacat.

“Marina i Estela heu estat a l’altura com les millors lideresses i ambaixadores de la festa”, ha ressaltat, dirigint-se a les falleres majors i les seues Corts d’Honor, després de la resposta exemplar que ha donat el món faller després de l’incendi de Campanar.

“Com mana la tradició, us entregue les claus de la ciutat perquè obrigueu les portes de València a la festa i a tot el mon”, ha finalitzat l’alcaldessa.

“Una festa eterna”

María Estela Arlandis i Marina García, falleres majors de València, s´han alternat en el seus parlaments al món faller, agraïnt a les 384 comissions falleres de València el seu treball per a fer realitat les Falles.

“Venen dies carregats de festa, pau i amor, d’una festa que és eterna, que no té sostre, i que está més viva que mai,”, han cridat als fallers i falleres. “Portem a Campanar al cor”, han assenyalat.

Per a finalitzar, Maria Estela i Marina han cridat a l’uníson que “ja estem en Falles”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.