23/05/2024

Les Torres dels Serrans es vestiran de gala el pròxim diumenge, 25 de febrer, per a donar la benvinguda a les Falles 2024. Les falleres majors de València, Marina García i María Estela Arlandis, convidaran a tot el món en la Crida a vindre i disfrutar de la nostra festa, les Falles.

L’acte s’iniciarà al voltant de les 19.35 hores, amb un espectacle previ mentre que els parlaments s’esperen a les 20 hores. Com de costum, l’alcaldessa de la ciutat, María José Catalá, serà qui inicie la part protocol·lària de l’acte amb unes paraules i l’entrega de les claus de la ciutat a les màximes representants de la festa, les falleres majors de València. Marina i María Estela agafaran el testimoni i es dirigiran a tot el món faller per a convidar-los a viure les Falles 2024.

Pel que fa al dispositiu, la circulació al trànsit rodat es tallarà a partir de les 17 hores i existiran diversos controls d’accés, ja que no està permesa l’entrada de begudes alcohòliques ni tampoc d’artificis pirotècnics. Per això, des de la Junta Central Fallera s’ha demanat la col·laboració de totes les comissions perquè l’acte es puga desenvolupar amb normalitat i en un ambient festiu però segur.

Entre les novetats d’enguany, s’amplia l’escenari principal i la Banda Municipal es col·locarà a la part davantera de les Torres dels Serrans. D’altra banda, s’ha ampliat la sonorització de totes les zones allunyades de les Torres per a així tractar que els discursos es senten molt millor. I no sols això, també es col·locaran dos pantalles més en el mateix Pont dels Serrans i les dos que ja estaven en anys anteriors canviaran d’ubicació perquè més gent puga visualitzar el que succeirà a les Torres. Amb tot açò, s’espera una millora de l’acte, tant en el seu funcionament general com del moment dels discursos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.